Reserva online
Entrada
22 setembre
Sortida
23 setembre
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!
Si ets vegà o vegetarià, tenim opcions per a tu!!!.

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris

Clients Allotjats

ESMORZAR: de 9 a 11 h
SOPAR entre setmana: ens adaptem
DINAR Cap de Setmana de 13:30 a 15 h
SOPAR cap de setmana: de 20 a 21:30 h

Clients NO allotjats:

Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:00 a 21:30 hores.

Recomanem reservar taula.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Setembre 2023

Aperitiu:

- Bomba de formatge i alvocat, amb anxova..

Entrants:

- Crema freda d'espàrrecs amb ou.
- Amanida de quinoa.
- Farcellet de col amb verdures..

De segon:

- Arròs amb pinyons i salsa d'espinacs.
o
- Suprema d'orada amb verdures saltejades.
o
- Entrecot de Can Subirats.amb carbasso arrebossat.
 
Postres:

- Pastis de Pera
o
- "Tarte Tatin"
o
- Figues amb mató i mel

 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 32€, IVA inclòs
   
Bomba de formatge i alvocat, amb anxova

Crema freda d'espàrrecs

Amanida de quinoa

Farcellet de col verdures

Arròs amb pinyons i salsa espinacs

Suprema d'orada amb verdures

Entrecot de Can Subirats

Pastis de Pera

"Tarte Tatin"

Figues amb mató i mel

Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.