Reserva online
Entrada
1 febrer
Sortida
2 febrer
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!
Si ets vegà o vegetarià, tenim opcions per a tu!!!.

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris

Clients Allotjats

ESMORZAR: de 9 a 11 h
SOPAR entre setmana: ens adaptem
DINAR Cap de Setmana de 13:30 a 15 h
SOPAR cap de setmana: de 20 a 21:30 h

Clients NO allotjats:

Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:00 a 21:30 hores.

Recomanem reservar taula.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Desembre - Gener 2023

Aperitiu:

- Minibomba amb olives i formatge, i gamba..

Entrants:

- Pa de formatge, amb moniato i remolatxa.
- Jugant amb mongeta del ganxet.
- "Bastela" marinera.

De segon:

- Senglar rostit amb parmentier i carxofes.
O
- Lluç a la Donostiarra.
O
- Tallarines amb salsa vegetal.

Postres:

Tiramisu de la casa.
O
Pastis de formatge.
O
Crema Catalana.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 32€, IVA inclòs
   
Minibomba amb olives i gamba.

Pa de formatge

Jugant amb mongeta del ganxet

"Bastela" marinera

Senglar amb carxofes

Lluç a la Donostiarra

Tallarines amb salsa vegetal

Tiramisu de la casa

Pastis de formatge

Crema Catalana
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.