Reserva online
Entrada
31 maig
Sortida
1 juny
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!
Si ets vegà o vegetarià, tenim opcions per a tu!!!.

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris

Clients Allotjats

ESMORZAR: de 9 a 11 h
SOPAR entre setmana: ens adaptem
DINAR Cap de Setmana de 13:30 a 15 h
SOPAR cap de setmana: de 20 a 21:30 h

Clients NO allotjats:

Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:00 a 21:30 hores.

Recomanem reservar taula.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Maig 2023

Aperitiu:

- Ou mollet arrebossat amb gamba.

Entrants:

- Patata amb salsa Ucraïnesa..
- Carbasó i cogombre amb vinagreta de iogurt.
- Crema bicolor amb fruits secs..

De segon:

- Botifarra farcida amb verdures, gratinada
i
Arròs d'alvocat i pinyons..
i
Salmó fumat amb Tartar fresc..
 
Postres:

- Pastis de cireres de Caldes
o
Macedonia de fruita del temps
o
Mousse de maduixa amb xia, maduixes i xocolata

 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 32€, IVA inclòs
   
Ou mollet arrebossat amb gamba

Patata amb salsa Ukraïnesa

Carbasso i cogombre

Crema bicolor

Botifarra farcida gratinada

Arròs amb alvocat i pinyons

Salmo fumat amb tartar fresc

Pastis de cireres

Macedònia de fruita del temps
Mousse amb xia, maduixa i xocolata
 
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.