Reserva online
Entrada
24 abril
Sortida
25 abril
AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), BARCONS I HENRY, SL. informa que és titular del lloc web www.molidelatorre.cat. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de la citada Llei, BARCONS I HENRY, SL., informa de les següents dades: El titular d'aquest lloc web és BARCONS I HENRY, SL. amb CIF B63247720 i domicili social en CAMI DE LA TORRE, S/N 08415, BIGUES I RIELLS (BARCELONA), inscrita en el Registre Mercantil, en el tom .....35765....., foli ...214...., fulla.....B265365...... i inscripció .....1.....

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de BARCONS I HENRY, SL. confereix la condició d'usuari, per la qual s'accepten, totes les condicions d'ús aquí establertes, sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas. El lloc web de BARCONS I HENRY, SL proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades.
L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web.
Aquesta responsabilitat s'estendrà a:
- La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis estesos per BARCONS I HENRY, SL. per a l'accés a certs continguts o serveis oferts per la web.
- L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per BARCONS I HENRY, SL, contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums, l'ordre públic, o que, de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

BARCONS I HENRY, SL, no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web, i declara, que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.
BARCONS I HENRY, SL, declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la seva navegació.
En conseqüència, BARCONS I HENRY, SL no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que la navegació per Internet pogués sofrir l'usuari. MODIFICACIONS BARCONS I HENRY, SL, es reserva el dret a realitzar totes les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web.
Tant referent als continguts del lloc web, com en les condicions d'ús del mateix.
Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.  

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

BARCONS I HENRY, SL, per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de BARCONS I HENRY, SL.
Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, sent aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.
Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de BARCONS I HENRY, SL.
L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial, titularitat de BARCONS I HENRY, SL.
Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o, en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per a ús personal i privat.
L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de BARCONS I HENRY, SL.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

BARCONS I HENRY, SL. es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l'incompliment de les presents condicions.
La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació al territori espanyol.
De sorgir qualsevol controvèrsia, les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària, complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema.
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.