Reserva online
Entrada
20 juliol
Sortida
21 juliol
En aplicació del nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, (en endavant RGPD), aplicable a tots els països membres de la Unió Europea a partir del 25 de maig de 2018, l’informem sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal. BARCONS I HENRY SL informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Twitter y Google +, amb la finalitat principal de fer publicitat  dels seus productes i serveis.

Dades de BARCONS I HENRY SL: B63247720

CAMI DE LA TORRE, S/N 08415, BIGUES I RIELLS (BARCELONA)

info@molidelatorre.cat, www.molidelatorre.cat

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per BARCONS I HENRY SL, mostrant així interès en la informació que es publica a la xarxa.

A l’unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per a garantir la seva privacitat.
BARCONS I HENRY SL té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant BARCONS I HENRY SL, d'acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

- Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d'accés a          la informació dels perfils dels usuaris.
- Rectificació: només es satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de BARCONS I HENRY SL, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret s'ha de exercir davant la Xarxa Social.
- Cancel·lació i / o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de BARCONS I HENRY SL, per exemple, deixar d'estar unit al perfil.

BARCONS I HENRY SL realitzarà les següents actuacions:

- Accés a la informació pública del perfil.
- Publicació en el perfil de l'usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de BARCONS I HENRY SL.
- Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
- Actualitzacions de l'estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l'usuari.

L'usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d'interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d'accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L'usuari, un cop unit a la pàgina de BARCONS I HENRY SL, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L'usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d'autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin texts, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles de atemptar contra la moral, la ètica, el bon gust o el decoro, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei.
En aquests casos, BARCONS I HENRY SL es reserva el dret a retirar de immediat el contingut, pudent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari. BARCONS I HENRY SL no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari. L’usuari de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, pel que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat. Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de BARCONS I HENRY SL, però si que es quedaran a la Xarxa Social.
 
Publicidad

BARCONS I HENRY SL utilitzarà la Xarxa Social per fer publicitat dels seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI- CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de BARCONS I HENRY SL perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l'enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Twitter: https://twitter.com/privacy
Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.