Reserva online
Entrada
27 abril
Sortida
28 abril
Aperitiu:

- Blinis de foie i melmelada de taronja amarga.

Entrants:

- Boletes de formatge de La Cleda arrebossat amb pols de kikos.
- Crema de carbassa trufada.
- Caneló de pularda.

De segon:

- Pollastre sense feina amb prunes i pinyons.
O
- Carpaccio de lluç fumat amb carxofes cruixents i crispis de cassis.
O
- Bacallà amb muselina d'all negre.

Postres:

- Mousse de torró.
O
- Boletes de mató amb cruixent de neula i mel.
O
- 4 cons de xocolata, amb melmelades variades.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Blinis

    
Formatge            Crema carbassa              Caneló

    
Pollastre           Carpaccio de lluç             Bacallà

    
Mousse de Torró   Mató amb mel i neules   Cons variats
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.