- Boletes de formatge de La Cleda arrebossat amb pols de kikos.
- Crema de carbassa trufada.
- Caneló de pularda.
De segon:
- Pollastre sense feina amb prunes i pinyons. O - Carpaccio de lluç fumat amb carxofes cruixents i crispis de cassis. O - Bacallà amb muselina d'all negre.
Postres:
- Mousse de torró. O - Boletes de mató amb cruixent de neula i mel. O - 4 cons de xocolata, amb melmelades variades.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs
Blinis
Formatge Crema carbassa Caneló
Pollastre Carpaccio de lluç Bacallà
Mousse de Torró Mató amb mel i neules Cons variats
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.