Reserva online
Entrada
27 abril
Sortida
28 abril
Menú degustació Desembre -Gener 2023

Aperitiu:

- Minibomba amb olives i formatge, i gamba..

Entrants:

- Pa de formatge, amb moniato i remolatxa.
- Jugant amb mongeta del ganxet.
- "Bastela" marinera.

De segon:

- Senglar rostit amb parmentier i carxofes.
O
- Lluç a la Donostiarra.
O
- Pasta amb salsa vegetal.

Postres:

Tiramisu de la casa.
O
Pastis de formatge.
O
Crema Catalana.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Minibomba amb olives i gamba.

Pa de formatge

Jugant amb mongeta del ganxet

"Bastela" marinera

Senglar amb carxofes

Lluç a la Donostiarra

Tallarines amb salsa vegetal

Tiramisu de la casa

Pastis de formatge

Crema Catalana
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.