CA | ES | EN | FR
RESERVATION EN LIGNE:

Menú degustation Mars

Menú degustació, Març 2019 

Aperitiu:

- Mollet de mantega trufada i mozzarel·la

Entrants per degustar:

- Mini conus: un de formatge blau i avellanes, l’altre de guacamole
- Mongetes del ganxet amb botifarra negre i cansalada
- Ying Yang de crema de pèsols i remolatxa

De segon a triar:

Ploma ibèrica amb carxofes i gerds
O
Confit d’ànec amb cremós de cabra i escalunyes
O
Salmó a l’estil nòrdic (a la cassola amb crema de llet, fonoll i patata)

Postres a triar:  

Mini Charlotte de maduixes
O
Mousse de mató, taronja i nous.
O
Crema de plàtan amb toffe i xocolata.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

                                 Mollet amb Mozzarella
                                        Mollet

Mini-cons                 
Minicons                  Mongetes del Ganxet         Yin-Yang

Ploma Ibèrica                  
Pluma Ibèrica                Confit d'ànec             Salmó Nordic


                   
 Crema de plàtan             Charlotte                Mouse de Mató
Ce site utilise des cookies a nous et d'autres pour recueillir des informations et des analyses afin d'améliorer nos services et d'analyser votre navigation. Si vous continuez à parcourir, vous acceptez l'installation deux même. L'utilisateur peut configurer son navigateur pour, s’y-l le souhaite, les empêcher d'être installé sur son disque dur, mais doit tenir compte du fait que cela peut causer des difficultés à naviguer sur le site.
Fermer | Plus d'informations