Online booking
Arrival
27 october
Departure
28 october
Tasting menu, July 2020
 
Appetizer:

- Foamed Cava with pepered crisps.

Starters:

- Candied peasamt tomato with cotage cheese cream.
- Grilled bread with snails.
- Wild boar pie.

Main Course:

- Roast beef carpaccio.
Or
- Cold cod fish with potatoes 
Or
- Stuffed calamari with souce.

Desserts:

- Limoncello sorbet.
O
Cocoed ananas
O
- Black chocolate mousse.

Water, soft drinks, house white, rosé and red wine, coffee, infusions .

Price: 29€, TAX includded
 
   
Foamed Cava with pepered crsisps..
Mongetes amb senglar
Tomàquet confitat amb mató
Crema de Xirivia i poma
Torrada amb cargols i cibulet
Sardina fumada amb tomàquet i fumet
Empanada de Senglar
Vedella amb verdures
Carpaccio de Roastbeef
Porc amb ceba i formatge
Bacallà fred amb patates
Bacallà amb taronja i mongetes
Calamars farcits amb salsa
Pa de pessic d'Aranja
Sorbet de Limoncello
Crema de Mandarina
Pinya cocotada
Sorbet de Mojito
Mousse de xocolata negra
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
By continuing to browse this website, you accept that cookies will be used to ensure that your visit runs smoothly and obtain user statistics.