VI Fira de l'oli i IV Mercat del pà, torna el dia 27 de Gener 2018.
Una fira que té com a objectiu enfortir la tradició oleícola de la comarca i contribuir a una possible i ferma recuperació de la varietat vera i al seu reconeixement al territori.
Com ens diu el Pep Salsetes (Josep Sabatés), gastrònom i membre de l’Slow Food del Vallès Oriental:
“L’Estudi agrícola del Vallès de 1874 (publicat pel Museu de Granollers) esmenta que les oliveres conreades a la nostra comarca eren principalment les olesanes, arbequines, verdals, valencianes, sevillanes, etc. i l’àmbit de conreu molt semblant a l’actual: bàsicament a Caldes de Montbui, Lliçà d’Amunt, Bigues, Riells, Santa Eulàlia, l’Ametlla, la Garriga, les Franqueses i Samalús.
Si voleu tenir més informació de les olives de la nostra comarca, no us perdeu el proper dissabte 27 de Gener, la Fira de l'oli i mercat del pà.
El programa: