Reserva online
Entrada
20 juliol
Sortida
21 juliol
Conscients de la importància de mantenir un desenvolupament turístic sostenible, i assumits els principis i objectius adoptats específicament a la Cimera Mundial sobre el Desenvolupament Sostenible 2015, la COP 21 y la Carta Mundial del Turisme Sostenible + 20, l’ Hotel Molí de la Torre està compromès a portar una gestió sostenible de les seves activitats, mitjançant l‘adopció de compromisos orientats a prevenir, eliminar o reduir l’impacte de les nostres instal·lacions i activitats, tant internes com externes, així com optimitzar la sostenibilitat de l’establiment millorant el seu comportament amb l’entorn.

En el mateix sentit, la nostra entitat ha adoptat la següent Política de Turisme Responsable, mitjançant la qual es compromet a complir els requisits establerts en l’adhesió BIOSPHERE i a la Certificació de GARANTIA de QUALITAT AMBIENTAL de Catalunya, que inclou, entre d’altres coses, els requeriments legals que regulen els efectes generats per l’activitat turística.

Així mateix, estem compromesos a motivar i formar al nostre personal amb accions formatives i de conscienciació sobre els principis del Turisme Responsable, a promoure les bones pràctiques mediambientals en l’entorn i participar en activitats externes, i a informar tant interna como externament sobre els avanços i actuacions mediambientals de la empresa.

De igual manera, el nostre establiment manifesta el compromís exprés de la lluita contra l’explotació sexual o qualsevol altre forma d’explotació i assetjament comercial, en particular de nens, adolescents, dones i minories; i ens comprometem a adoptar mides d’accessibilitat universal.

Un dels nostres principals objectius és perfeccionar la gestió sostenible, assumint els compromisos de millora continua en tots els àmbits de la sostenibilitat: social, econòmica i ambiental, així com en la satisfacció del client.

Per allò, es sotmetran els projectes de futures ampliacions de les instal·lacions o activitats a criteris de sostenibilitat i eficiència en l’ús de recursos.

Aquesta Política de Turisme Responsable s’actualitzarà sempre que les circumstàncies ho requereixin, adoptant i publicant en ambdós casos nous objectius de sostenibilitat.

DE QUINA MANERA PODEU AJUDAR COM A CLIENTS?
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.