Reserva online
Entrada
21 gener
Sortida
22 gener
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris


Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:30 a 22 hores.

Recomanem reservar taula.

Horaris de restaurant, entre setmana, adaptats pels clients allotjats a l nostre hotel rural.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Gener - Febrrer 2021

Aperitiu:

- Minicons de brandada de bacallà.

Entrants:

-  Sardina fumada amb salsa tàrtara .
- Crema de Porro fumada.
- Guatlla amb raim

De segon:

- Carpaccio de lluç fumat amb carxofes.
O
- Vieires amb pell d'anguila i taronja.
O
- Garró de porc amb milfulls de patata.

Postres:

- Canaló de xocolata i pinya.
O
Mouse de torró.
O
- Clafotís de Kiwi.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
   
Minicons amb Brandada de Bacallà
Amanida de patata i bacallà fumat
Sardina fumada amb salsa tàrtara

Crema de Porro fumada
Mollets
Guatlla amb raïm
Espatlla de Xai
Carpaccio de lluç amb carxofes
Vedella amb verdures
Vieires amb pell d'anguila i taronja

Garró amb mil fulls de patata
Illes Flotants
Caneló de xocolata i pinya
Sorbet de Tatonja
Mouse de Torró
Selecció de FormatgesClafotís de Kiwi
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
2020 RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA DetectaHotel
9.4 Valorado por los clientes
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.