Hotel Molí de la Torre
+34 938 657 978 / +34 670 714 876
|
CAT
Reserva online
Entrada
10 juliol
Sortida
11 juliol
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris


Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:30 a 22 hores.

Recomanem reservar taula.

Horaris de restaurant, entre setmana, adaptats pels clients allotjats a l nostre hotel rural.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Juliol 2020

Aperitiu:

- Cava escumat amb xips al pebre..

Entrants:

- Tomàquet de pagès confitat amb cremós de mató.
- Torrada amb cargols i cibulet.
- Empanada de Senglar.

De segon:

- Carpaccio de roast- beef.
O
- Bacallà fred amb patata, maionesa i cruixent d'anguila
O
- Calamars farcits amb salsa.

Postres:

- Sorbet de limoncello i farigola.
O
- Pinya cocotada.
O
- Mousse de chocolata negra.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Cava escumat amb xips al pebre..
Mongetes amb senglar
Tomàquet confitat amb mató
Crema de Xirivia i poma
Torrada amb cargols i cibulet
Sardina fumada amb tomàquet i fumet
Empanada de Senglar
Vedella amb verdures
Carpaccio de Roastbeef
Porc amb ceba i formatge
Bacallà fred amb patates
Bacallà amb taronja i mongetes
Calamars farcits amb salsa
Pa de pessic d'Aranja
Sorbet de Limoncello
Crema de Mandarina
Pinya cocotada
Sorbet de Mojito
Mousse de xocolata negra
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.