Reserva online
Entrada
27 setembre
Sortida
28 setembre
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!
Si ets vegà o vegetarià, tenim opcions per a tu!!!.

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris


Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:30 a 22 hores.

Recomanem reservar taula.

Horaris de restaurant, entre setmana, adaptats pels clients allotjats a l nostre hotel rural.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Setembre 2021 (Tancat del 27 al 3)

Aperitiu:

- Broqueta de piparra amb vermut.

Entrants:

- Torrada cremosa d'escalivada.
- Farcellet d'alberginia amb formatge i mel.
- Triangles de botifarra negra amb salsa còctel.

De segon:

- Ravioli de verdures amb salsa de cava.
O
- Costella de xai amb carbassó i tomàquet.
O
- Navalles amb parmentier de gambes i brou de llamantol

Postres:

- Raim al rom amb gelat de xocolata.
O
- Figues amb mouse de ratafia.
O
- Carpaccio de pera amb mores silvestres.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
   
Broqueta de Piparra amb vermut

Torrada cremosa d'escalivada

Alberginia amb formatge i mel

Triangles de botifarra negra

Raviolis de verdures

Xai al forn amb verdures

Navalles

Raïm al rom amb gelat de xocolata

Figues amb mousse de ratafia

Carpaccio de pera amb mores
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.