Reserva online
Entrada
21 juny
Sortida
22 juny
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!
Si ets vegà o vegetarià, tenim opcions per a tu!!!.

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris


Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:30 a 22 hores.

Recomanem reservar taula.

Horaris de restaurant, entre setmana, adaptats pels clients allotjats a l nostre hotel rural.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Juny 2021

Aperitiu:

- Gaspatxo de cireres amb Peta-Zetes.

Entrants:

- Flam d'escalivada amb gelatina d'alfàbrega.
- Espaguetis de cogombre marinat.
- Tall del Carnicer amb trinxat de patata i carbassó.

De segon:

- Amanida de verat amb salsa Ponzu.
O
- Pollastre sense feina amb brou de llamàntol.
O
- Galta de porc al forn amb parmentier de xoriç.

Postres:

- Crema de taronja amb maduixes i cireres.
O
- Torrades de Santa Teresa.
O
- Arros amb llet d'estiu, amb meló i menta.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
   
Gaspatxo de cireres amb Peta-Zetes

Flam d'escalivada

espaguetti de cogombre

Tall del carnicer

Amanida de verat

Pollastre amb brou de llamàntol

Galta de porc

crema de taronja

Torrada de Santa Teresa
Arròs amb llet d'estiu
 
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.