Reserva online
Entrada
3 agost
Sortida
4 agost
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!
Si ets vegà o vegetarià, tenim opcions per a tu!!!.

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris


Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:30 a 22 hores.

Recomanem reservar taula.

Horaris de restaurant, entre setmana, adaptats pels clients allotjats a l nostre hotel rural.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Agost 2021

Aperitiu:

- Mini-cons de tartufata i anxova.

Entrants:

- Amanida Waldorf.
- Carpaccio de tomàquet amb escuma i gelat.
- Endivies amb pa de pessic de gamba i musclos escabetxats.

De segon:

- Salmó fred amb festucs i cítrics.
O
- Ànec amb salsa de Porto i poma al forn.
O
- Vieires amb pernil, espàrrecs i salsa d'ametlles

Postres:

- Carpaccio de péssec.
O
- Sopa de meló i menta.
O
- Sorbet de llimona i Limoncello.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
   
Minicons de tartufata i anxova

Amanida Waldorf

Carpaccio de tomàquet
Endivies a la marinera

Salmó amb festucs i cítrics

Ànec amb salsa de Porto i poma

Vieires amb pernil i espàrrecs

Carpaccio de préssec

Sopa de meló i menta.

Sorbet de llimona i Limoncello.
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.