Hotel Molí de la Torre
+34 938 657 978 / +34 670 714 876
|
CAT
Reserva online
Entrada
28 setembre
Sortida
29 setembre
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris


Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:30 a 22 hores.

Recomanem reservar taula.

Horaris de restaurant, entre setmana, adaptats pels clients allotjats a l nostre hotel rural.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Setembre 2020

Aperitiu:

- Figues amb pernil d'ànec i salsa de gerds.

Entrants:

-  Tomàquet farcit de sardines i olives negres .
- Navalles al toc cítric.
- Hot-dog jardinera i salsa kimchi

De segon:

- Costella de vedella de Can Subirats, al forn amb blat de moro.i mantega.
O
- Musclos en escabetx amb pastanaga i tomàquets cherry
O
- Llom de porc marinat amb olives, pebrot del piquillo i ceba fresca.

Postres:

- Sorbet de Cava amb raim.
O
Panacota de café amb coulis de fruites exòtiques.
O
- Sorbet de pera amb mouse de vi negre.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
   
Figues amb pernil d'ànec i salsa de gerds
Amanida de patata i bacallà fumatTomàquet farcit amb sardina i olives Navalles al toc cítric Mollets
Hot-dog jadinera i salsa kinchi
Espatlla de XaiCostella de vedella de Can Subirats Vedella amb verdures
Musclos en escabetx

llom de porc marinat
Gelat d'Oreo amb Peta-zetes
Sorbet de Cava amb raïm
Gelat de nata amb Cireres
Panacota de café amb coulis de fruites exòtiques
Sorbet de Mojito
Sobet de pera amb mouse de vi negre.
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
2020 RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA DetectaHotel
9.4 Valorado por los clientes
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.