Reserva online
Entrada
30 novembre
Sortida
1 desembre
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!
Si ets vegà o vegetarià, tenim opcions per a tu!!!.

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris


Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:30 a 22 hores.

Recomanem reservar taula.

Horaris de restaurant, entre setmana, adaptats pels clients allotjats a l nostre hotel rural.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Novembre 2021

Aperitiu:

- "Zamburinyes" amb llit d'algues.

Entrants:

- Girgola de Castanyer amb formatge blau.
- Pastis de patata i vedella gratinat.
- Crema de pastanaga amb pols de kikos.

De segon:

- Placa de xai confitat amb mostassa.
O
- Tàrtar de salmó amb sorbet de Gin-tònic.
O
- Pollastre amb castanyes

Postres:

- Sorbet de gerds amb petazetas.
O
- Mouse de praliné d'avellanes.
O
- Flam de Moniato.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
   
Zamburinyes amb algues

Girgola de castanyer

Pastis de patata i vedella

Crema de Pastanaga

Placa de xai confitat

Tàrtar de Salmó

Pollastre amb castanyes

Sorbet de gerds

Mouse de praliné d'avellana

Flam de Moniato
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.