Reserva online
Entrada
23 abril
Sortida
24 abril
El nostre restaurant El Molí, destaca per la seva cuina de proximitat, amb productes de temporada, km 0 i, molts d'ells ecològics.

No et perdis les moltes novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència...
Cada mes creem un nou menú degustació elaborat amb productes de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferents!

També, podeu celebrar amb nosaltres el vostre esdeveniment, reunions d´empreses, casaments, comunions i aniversaris.
Ens adaptem a les vostres necessitats, per què per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és el més important.

Demaneu pressupost sense compromís!!!

Horaris


Divendres, Dissabtes i vigilies de festius, obert migdia i vespres.
Diumenge i festius, obert al migdia.

Horari cuina migdia: de 13:30 a 15 hores
Horari cuina vespre: de 20:30 a 22 hores.

Recomanem reservar taula.

Horaris de restaurant, entre setmana, adaptats pels clients allotjats a l nostre hotel rural.



Proposta de Menús


Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.
Menú degustació Abril 2021

Aperitiu:

- Esferificació d'olives negres amb escalivada.

Entrants:

- Delicia de Vedella a la salsa d'Oporto.
- Crema de pèsol i patata amb Cansalada.
- Xurros de Xoriço.

De segon:

- Bacallà Skrei amb espàrrecs i salsa de formatge..
O
- Entrama de vedella amb crema de remolatxa i alls tendres.
O
- Salmó amb maduixes i tàperes a la papillote.

Postres:

- Postres de músic.
O
- Sorbet de mandarina amb crumble i rom.
O
- Mousse de maduixa amb peta-zetes.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
  Mousse de Calçots  
Esferificació d'olives negres amb escalivada
Carxofa al forn amb cremós
Delicia de vedella salsa d'Oporto

Crema de pèsols amb cansalada

Xurros de xoriço

Bacallà skrei amb esparrecs
Ossobuco estofat
Entrama Vedella amb remolatxa

Salmó amb maduixes
Pastis de Formatge
Postres de músic

Sorbet de mandarina 
Daus de Taronja i cocoMousse de maduixes
Propostes menú degustació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
2020 RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA DetectaHotel
9.4 Valorado por los clientes
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.