Reserva online
Entrada
24 abril
Sortida
25 abril
Si ets un amant de la natura, no et pots perdre aquesta nova activitat, única a la zona!

Tenim el privilegi d'estar ubicats en un bonic indret rural, a la vora del riu Tenes, envoltats per boscos de ribera i conreus, això permet que hi hagi una molt variada població de fauna salvatge.

Amb relativa facilitat s'observen diferents tipus d'aus com Blauets, Xoriguers, Pica-soques, etc... també diferents reptils, anfivis, peixos i mamífers.
Si hi ha sort, normalment de nit, es podrà observar animals com a senglars, teixons, genetes, etc.
Per tal de poder observar i fotografiar, totes aquestes espècies, hem habilitat una comfortable caseta (aguit, hide...) en mig de la natura i a pocs metres del nostre hotel rural, amb la finalitat d'oferir una experiència de natura especial per als nostres clients.

No dubteu a contactar amb nosaltres i reservar dia i hora,

Preus orientatius:
Mati / Tarda, 4 hores, a 25€ per persona. inclou acompanyament i explicació de l'entorn i de les especies que es poden albirar en funció de l'època de l'any.
Nit: 4/8 hores, a 40€ / 60€ per persona. entrada al capvespre, amb sensors de moviment que encenen una llum per a poder fer unes bones fotos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.