+34 938 657 978
/
+34 670 714 876
|
CAT
ESP
ENG
FRA
Menú
L’hotel
Habitacions
Restaurant
Empreses
Fotos
Activitats
Notícies
Contacte
Reserva online
Entrada
23
abril
Sortida
24
abril
Consultar
Veure ofertes
Menú degustació d'Abril 2019
Aperitiu:
- Blinis de botifarra negre i ceba fosca
Entrants per degustar:
- 3 flors de primavera
- Vichyssoise amb aroma de brasa i caviar.
- Pasta fresca amb trompetes de la mort.
De segon a triar:
- Filet de porc amb salsa de mango i curry.
O
- Entrama de vedella amb all negre.
O
- Bacallà oliat al forn.
Postres a triar:
- Tartaleta de crema de kumquat (taronja xinesa).
O
- Fulla mousse de poma.
O
- Mango apassionat.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs
Blinis
3 Flors de Primavera Vichyssoise amb caviar Pasta amb trompetes
Filet de porc Entrama Bacallà Skrei
Crema de Kumquat Fulla de Poma Mango apassionat
2020
RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA
Hotel Moli De La Torre
DetectaHotel
9.4
Valorado por los clientes
Hotel_Moli_De_La_Torre
❮
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació