Reserva online
Entrada
21 juny
Sortida
22 juny
Menú degustació Setembre 2023

Aperitiu:

- Bomba de formatge i alvocat, amb anxova..

Entrants:

- Crema freda d'espàrrecs amb ou.
- Amanida de quinoa.
- Farcellet de col amb verdures..

De segon:

- Arròs amb pinyons i salsa d'espinacs.
o
- Suprema d'orada amb verdures saltejades.
o
- Entrecot de Can Subirats.amb carbasso arrebossat.
 
Postres:

- Pastis de Pera
o
- "Tarte Tatin"
o
- Figues amb mató i mel

 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 32€, IVA inclòs
 
   
Bomba de formatge i alvocat, amb anxova

Crema freda d'espàrrecs

Amanida de quinoa

Farcellet de col verdures

Arròs amb pinyons i salsa espinacs

Suprema d'orada amb verdures

Entrecot de Can Subirats

Pastis de Pera

"Tarte Tatin"

Figues amb mató i mel

 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.