Reserva online
Entrada
27 setembre
Sortida
28 setembre
Menú degustació Setembre 2021

Aperitiu:

- Broqueta de piparra amb vermut.

Entrants:

- Torrada cremosa d'escalivada.
- Farcellet d'alberginia amb formatge i mel.
- Triangles de botifarra negra amb salsa còctel.

De segon:

- Ravioli de verdures amb salsa de cava.
O
- Costella de xai amb carbassó i tomàquet.
O
- Navalles amb parmentier de gambes i brou de llamantol

Postres:

- Raim al rom amb gelat de xocolata.
O
- Figues amb mouse de ratafia.
O
- Carpaccio de pera amb mores silvestres.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Broqueta de Piparra amb vermut

Torrada cremosa d'escalivada

Alberginia amb formatge i mel

Triangles de botifarra negra

Raviolis de verdures

Xai al forn amb verdures

Navalles

Raïm al rom amb gelat de xocolata

Figues amb mousse de ratafia

Carpaccio de pera amb mores
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.