Reserva online
Entrada
5 desembre
Sortida
6 desembre
Menú degustació Setembre 2020

Aperitiu:

- Figues amb pernil d'ànec i salsa de gerds.

Entrants:

-  Tomàquet farcit de sardines i olives negres .
- Navalles al toc cítric.
- Hot-dog jardinera i salsa kimchi

De segon:

- Costella de vedella de Can Subirats, al forn amb blat de moro.i mantega.
O
- Musclos en escabetx amb pastanaga i tomàquets cherry
O
- Llom de porc marinat amb olives, pebrot del piquillo i ceba fresca.

Postres:

- Sorbet de Cava amb raim.
O
Panacota de café amb coulis de fruites exòtiques.
O
- Sorbet de pera amb mouse de vi negre.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Figues amb pernil d'ànec i salsa de gerds
Amanida de patata i bacallà fumatTomàquet farcit amb sardina i olives Navalles al toc cítric Mollets
Hot-dog jadinera i salsa kinchi
Espatlla de XaiCostella de vedella de Can Subirats Vedella amb verdures
Musclos en escabetx

llom de porc marinat
Gelat d'Oreo amb Peta-zetes
Sorbet de Cava amb raïm
Gelat de nata amb Cireres
Panacota de café amb coulis de fruites exòtiques
Sorbet de Mojito
Sobet de pera amb mouse de vi negre.
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.