Reserva online
Entrada
6 desembre
Sortida
7 desembre
Aperitiu:

- Blinis amb salmó fumat y mantega de tofona.

Entrants:

- Cuixa de guatlla confitada.
- Mini burger de porc amb pa de ceba.
- Raviolis de foie i figues amb salsa de shiïtakes.

De segon:

- Caldereta de cranc blau.
o
- Bacallà al pil pil amb mongeta verda.
o
- Jarret de vedella amb xampinyons.

Postres:

- Figa al forn amb gelat de ratafia.
o
- Mousse de "mojito" de mores.
o
- Versió Catalana del Tiramisú.


Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Blinis amb salmó fumat

    
Confit de guatlla          Mini-burguer         Raviolis foie i figues

    
Caldereta              Bacallà al pil-pil                Jarret    

    
Figa i Ratafia          "Mojito" de mores      Tiramisú Català  
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
2020 RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA DetectaHotel
9.4 Valorado por los clientes
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.