Reserva online
Entrada
3 desembre
Sortida
4 desembre
Menú degustació Octubre 2023

Aperitiu:

- Mouse d'alvocat i gamba..

Entrants:

- Humus de tiges de bledes amb avellanes.
- Embolcall de mongetes amb pernil.
- Saltejat de Bolets de temporada..

De segon:

- Estofat de xai amb castanyes.
o
- Mandonguilles de sipia.
o
- Risotto de carbassa i formatge de cabra.
 
Postres:

- Taronja amb mel natural
o
- Iogurt amb xia i magrana
o
- Pastisset amb nous i mascarpone

 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 32€, IVA inclòs
 
   
Mousse d'alvocat i gamba

Humus de tija de bledes i avellanes

Embolcall de mongetes pernil

Saltejat de bolets de temporada

Estofat de xai amb castanyes

Mandonguilles de sípia

Risotto de carbassa

Taronja amb mel natural

Iogurt amb xia i magrana

Pastisset de nous i mascarpone
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.