Reserva online
Entrada
9 desembre
Sortida
10 desembre
Menú degustació Octubre 2022

Aperitiu:

- Milfulls amb codonyat i formatge.

Entrants:

- Crema de carbassa...
- Remenat de bolets de temporada.
- Espàrrecs bladers amb pernil d'ànec..

De segon:

- Cuixa de xai estofada amb patata i ceba
O
- Llucets a la Meunière.
O
- Timbal de verdures a la planxa.

Postres:

Gelat de vainilla amb Magrana.
O
Pastís de Castanya.
O
brownie de xocolata amb nous.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Mil fulls amb formatge i codonyat

crema de carbaasa

Remenat de bolets

Espàrrecs amb perni d'ànec

Éstofat de xai

Llucets amb salsa meunière

Timbal de verdures

Brownie

Gelat de vainilla i magrana
Pastis de castanyes
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.