Reserva online
Entrada
2 juny
Sortida
3 juny
Menú degustació Octubre 2021

Aperitiu:

- Mousse de foie gras amb melmelada de violeta.

Entrants:

- Saltejat de bolets temporada amb gelat de ceps.
- Tapa de bacallà de Ràfols.
- Crema de carbassa i moniato trufat

De segon:

- Confitat d'ànec amb salsa de magrana i pernil.
O
- Galta de porc estofada amb bolets.
O
- Corball amb nous i pera.

Postres:

- Pera al vi amb gelat de vainilla.
O
- Crema de taronja amb Triple-sec.
O
- Mochis de caqui.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Mousse de foie amb melmelada de violeta

Bolets amb gelat de ceps

Tapa de bacallà de Ràfols

Crema de carbassa i moniato

Confitat d'anec amb magrana

Galta de porc amb bolets estofada 

Corball amb nous i pera

Pera al vi amb gelat de vainilla

Crema de taronja amb triple sec

Mochis de caqui
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.