Reserva online
Entrada
21 abril
Sortida
22 abril
Menú degustació Setembre 2020

Aperitiu:

- Daus de Carbassa al Toc dolç.

Entrants:

-  Cuixetes de Guatlla amb salsa Teriyaki .
- Remenat de Bolets de Temporada.
- Trinxat de col amb Xistorra

De segon:

- Melós de vedella de Can Subirats, amb parmentier de patata i moniato.
O
- Tàrtar de Tonyina amb crema de Guacamole i pa cruixent.
O
- Magret d'Ànec amb salsa Tartufata.

Postres:

Illes (de merenga) Flotants.(sobre crema anglesa).
O
- Ataronjat (sorbet i crema de taronja, amb melmelada de Cumquat)
O
- Formatges de La Cleda amb Codonyat

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Daus de Carbassa al toc dolç
Amanida de patata i bacallà fumatCuixetes de Guatlla Teriyaki Remenat bolets de temporada Mollets
Trinxat de col amb Xistorra
Espatlla de XaiMelós de vedella de Can Subirats Vedella amb verdures
Tàrtar de Tonyina

Magret d'Ànec
Illes Flotants
Illa Flotant
Sorbet de Tatonja
Ataronjat
Selecció de Formatges
Formatjes de la Cleda.
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.