Hotel Molí de la Torre
+34 938 657 978 / +34 670 714 876
|
CAT
Reserva online
Entrada
7 juliol
Sortida
8 juliol
Aperitiu:
- Olivera

Entrants:
- Saltejat de bolets de temporada
- Cargols de mar amb mantega d’herbes
- Nyoquis amb salsa tartufata

De segon:
- Ànec 3 estils de cocció
O
- Costella de porc al forn amb cremós d’escalivada
O
- Corball amb tàrtar d’albergínia fumada.

Postres:
- Sorbet de llimona, cava i romaní.
O
- Tatain de poma amb gelat de vainilla
O
- Raïm endolcit amb xocolata i moscatell.


Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Olivera

    
Saltejat de bolets        Cargols de mar             Nyoquis      

    
Ànec                Costella de porc           Corball

    
Sorbet                        Tatin                        Raim
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.