+34 938 657 978
/
+34 670 714 876
|
CAT
ESP
ENG
FRA
Menú
L’hotel
Habitacions
Restaurant
Empreses
Fotos
Activitats
Notícies
Contacte
Reserva online
Entrada
23
abril
Sortida
24
abril
Consultar
Veure ofertes
Menú degustació Octubre 2019
Aperitiu:
- Olivera
Entrants:
- Saltejat de bolets de temporada
- Cargols de mar amb mantega d’herbes
- Nyoquis amb salsa tartufata
De segon:
- Ànec 3 estils de cocció
O
- Costella de porc al forn amb cremós d’escalivada
O
- Corball amb tàrtar d’albergínia fumada.
Postres:
- Sorbet de llimona, cava i romaní.
O
- Tatain de poma amb gelat de vainilla
O
- Raïm endolcit amb xocolata i moscatell.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs
Olivera
Saltejat de bolets Cargols de mar Nyoquis
Ànec Costella de porc Corball
Sorbet Tatin Raim
2020
RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA
Hotel Moli De La Torre
DetectaHotel
9.4
Valorado por los clientes
Hotel_Moli_De_La_Torre
❮
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació