Reserva online
Entrada
30 març
Sortida
31 març
Menú degustació Novembre 2021

Aperitiu:

- "Zamburinyes" amb llit d'algues.

Entrants:

- Girgola de Castanyer amb formatge blau.
- Pastis de patata i vedella gratinat.
- Crema de pastanaga amb pols de kikos.

De segon:

- Placa de xai confitat amb mostassa.
O
- Tàrtar de salmó amb sorbet de Gin-tònic.
O
- Pollastre amb castanyes

Postres:

- Sorbet de gerds amb petazetas.
O
- Mouse de praliné d'avellanes.
O
- Flam de Moniato.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Zamburinyes amb algues

Girgola de castanyer

Pastis de patata i vedella

Crema de Pastanaga

Placa de xai confitat

Tàrtar de Salmó

Pollastre amb castanyes

Sorbet de gerds

Mouse de praliné d'avellana

Flam de Moniato
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.