+34 938 657 978
/
+34 670 714 876
|
CAT
ESP
ENG
FRA
Menú
L’hotel
Habitacions
Restaurant
Empreses
Fotos
Activitats
Notícies
Contacte
Reserva online
Entrada
3
març
Sortida
4
març
Consultar
Veure ofertes
Menú degustació Novembre-Desembre 2020
Aperitiu:
- Maridatge de formatge blau amb una IPA artesana.
Entrants:
- Crema d'espinacs amb llet de coco
.
- Bledes vermelles gratinades amb panxeta fumada.
- Xató de la casa
De segon:
- Melós de vedella de Can Subirats, amb parmentier de patata i moniato
.
O
- Salmó amb maionesa de wasabi.
O
- Xai al forn amb salsa de iogurt.
Postres:
- Crema Catalana al toc de Baileys
.
O
-
Flam d'ou amb nata de castanyes
.
O
- Arròs amb llet del xef
.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs
Maridatge de formatge blau amb una IPA artesana
Crema d'espinacs amb llet de coco
Bledes vermelles gratinades
Xató de la casa
Melós de vedella de Can Subirats
Salmó amb salsa de wasabi
Xai al forn amb salsa de iogurt
Crema Catalana
Flam
Arròs amb llet.
2020
RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA
Hotel Moli De La Torre
DetectaHotel
9.4
Valorado por los clientes
Hotel_Moli_De_La_Torre
❮
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació