Reserva online
Entrada
28 novembre
Sortida
29 novembre


Aperitiu:


- Maridatge de formatge blau amb una IPA artesana.

Entrants:

-  Crema d'espinacs amb llet de coco .
- Bledes vermelles gratinades amb panxeta fumada.
- Xató de la casa

De segon:

- Melós de vedella de Can Subirats, amb parmentier de patata i moniato.
O
- Salmó amb maionesa de wasabi.
O
- Xai al forn amb salsa de iogurt.

Postres:

- Crema Catalana al toc de Baileys.
O
Flam d'ou amb nata de castanyes.
O
- Arròs amb llet del xef.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Maridatge de formatge blau amb una IPA artesana
Amanida de patata i bacallà fumat
Crema d'espinacs amb llet de coco

Bledes vermelles gratinades
Mollets
Xató de la casa
Espatlla de Xai
Melós de vedella de Can Subirats
Vedella amb verdures
Salmó amb salsa de wasabi

Xai al forn amb salsa de iogurt
Illes Flotants
Crema Catalana
Sorbet de Tatonja
Flam
Selecció de Formatges
Arròs amb llet.
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
2020 RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA DetectaHotel
9.4 Valorado por los clientes
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.