- Maridatge de formatge blau amb una IPA artesana.
Entrants:
- Crema d'espinacs amb llet de coco.
- Bledes vermelles gratinades amb panxeta fumada.
- Xató de la casa
De segon:
- Melós de vedella de Can Subirats, amb parmentier de patata i moniato.
O
- Salmó amb maionesa de wasabi.
O
- Xai al forn amb salsa de iogurt.
Postres:
- Crema Catalana al toc de Baileys.
O
- Flam d'ou amb nata de castanyes.
O
- Arròs amb llet del xef.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs
Maridatge de formatge blau amb una IPA artesana
Crema d'espinacs amb llet de coco
Bledes vermelles gratinades
Xató de la casa
Melós de vedella de Can Subirats
Salmó amb salsa de wasabi
Xai al forn amb salsa de iogurt
Crema Catalana
Flam
Arròs amb llet.
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.