Reserva online
Entrada
24 abril
Sortida
25 abril
Menú degustació Novembre 2023

Aperitiu:

- Croqueta de pernil i formatge de La Cleda..

Entrants:

- Hamburguesa de quinoa i moniato.
- Saltejat de bolets i mongeta del ganxet.
- "Bastila" de pollastre i ceba..

De segon:

- Rodo de vedella amb salsa de castanyes..
o
- Pebrot vermell farcit de verdures..
o
- Orada al forn anc civada i salsa de formatge..
 
Postres:

- Flam de taronja
o
- Mouse de kiwi
o
- Tatin de plàtan

 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 32€, IVA inclòs
 
   
Croqueta de pernil i formatge

Hamburguesa de quinoa i moniato

Saltejat de bolets i mongeta ganxet

Bastila de pollastre i ceba

Rodo de vedella amb castanya

Pebrot vermell farcit verdures

Orada al forn amb civada i formatge

Flam de taronja

Mousse de kiwi
Tatin de plàtan
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.