+34 938 657 978
/
+34 670 714 876
|
CAT
ESP
ENG
FRA
Menú
L’hotel
Habitacions
Restaurant
Empreses
Fotos
Activitats
Notícies
Contacte
Reserva online
Entrada
25
gener
Sortida
26
gener
Consultar
Veure ofertes
Menú degustació Novembre 2019
Aperitiu:
- Mini muffin d’oliva negre amb tomàquet i sardina fumada.
Entrants:
- Carpaccio de carbassó amb magrana i puntets d'olivada i fruita de la passió.
- Cremós de patata amb ou de guatlla i sobrassada.
- Raviolis de butifarra negre i ceps amb salsa de porro.
De segon:
- Melós de vedella amb parmentier de patata i moniato.
O
- Vieira amb caldo miso i escames de bonitol (katsuobushi).
O
- Guatlla amb raïm i salsa de xocolata negra.
Postres:
- Mousse de castanya.
O
- Finissim de caqui amb pipes i salsa de gerds.
O
- Doblet de carbassa.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs
Mini Muffins
Carpaccio Ou de Guatlla Raviolis
Melós Vieires Guatlla
Crema de Catanya Caqui Doblet de Carbassa
2020
RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA
Hotel Moli De La Torre
DetectaHotel
9.4
Valorado por los clientes
Hotel_Moli_De_La_Torre
❮
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació