Reserva online
Entrada
19 abril
Sortida
20 abril
Aperitiu:
- Mini muffin d’oliva negre amb tomàquet i sardina fumada.

Entrants:
- Carpaccio de carbassó amb magrana i puntets d'olivada i fruita de la passió.
- Cremós de patata amb ou de guatlla i sobrassada.
- Raviolis de butifarra negre i ceps amb salsa de porro.

De segon:
- Melós de vedella amb parmentier de patata i moniato. 
O
- Vieira amb caldo miso i escames de bonitol (katsuobushi). 
O
- Guatlla amb raïm i salsa de xocolata negra.

Postres:
- Mousse de castanya.
O
- Finissim de caqui amb pipes i salsa de gerds.
O
- Doblet de carbassa.


Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Mini Muffins

    
Carpaccio             Ou de Guatlla                Raviolis

    
Melós                      Vieires                     Guatlla

    
Crema de Catanya          Caqui                Doblet de Carbassa
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.