Reserva online
Entrada
24 abril
Sortida
25 abril
Menú degustació Març 2024

Aperitiu:

- Vieira amb vinagreta de la casa.

Entrants:

- Crema de calçots amb formatge fresc..
- "Omigiris" amb tonyina fresca i soja.
- Donut farcit de xai ceba caramel·litzada .

De segon:

- Fideus negres a la marinera
O
- Mongetes del ganxet amb mongetes
O
.- Melós de Vedella amb "parmentire" bicolor.
 
Postres:

- Flam de Taronja
o
- Pastis de poma amb kumquat
o
.- Brownie amb caramel i cereals
 
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 35€, IVA inclòs
 
   
Vieira amb vinagreta de verdures
Crema de calçots amb formatge 
"Omigiris" amb tonyina fresca

"Donut" farcit de xai i ceba

Fideus negres a la marinera

Mongetes ganxet amb carxofes

Melós de vedella amb parmentier

Flam de Taronja

Pastis de poma amb kumquat
Brownie amb caramel i cereals
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.