Reserva online
Entrada
20 abril
Sortida
21 abril
Menú degustació Març 2021

Aperitiu:

- Mouse de Calçots.

Entrants:

-  Carxofa al forn amb cremós de botifarra negra .
- Crema de bledes amb daus de remolatxa.
- Remenat d'alls tendres i oli trufat

De segon:

- Truita de riu amb salsa de fonoll.
O
- Ossobucco estofat.
O
- Costella de porc amb taronja.

Postres:

- Pastís de formatge amb salsa de fruites exòtiques.
O
Iogurt d'ovella de La Cleda amb aranja.
O
- Daus de mandarina i coco.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
  Mousse de Calçots  
Mousse de Calçots
Carxofa al forn amb cremós
Carxofa al forn amb cremós

Crema de Bledes amb remolatxa
Remenat d'alls tendres
Remenat d'alls tendres
Truita de riu amb fonoll
Truita de riu amb fonoll
Ossobuco estofat
Ossobuco estofat
Costella de porc amb taronja
Costella de porc amb taronja
Pastis de Formatge
Pastis de formatge
Sorbet de Tatonja
Iogurt d'ovella amb aranja
Daus de Taronja i cocoDaus de mandarina i coco
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.