Reserva online
Entrada
2 desembre
Sortida
3 desembre
Aperitiu:

- Presentació de Seitons.

Entrants:

- Mongetes d'ull de perdiu amb botifarra de Senglar.
- Crema de Xirivia i Poma.
- Sardina fumada planxada, amb tomàquet i fumet.

De segon:

- Tall del Carnicer (Vedella de Can Subirats) amb patata i bledes.
O
- Agulla de porc amb ceba carametiltzada i formatge d'ovella
O
- Bacallà skrei amb taronja, fonoll i mongetes verdes.

Postres:

- Pa de pessic d'Aranja.
O
- Crema de mandarina en Xocolata negra.
O
- Gelat de Mojito.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Presentació de Seitons

Mongetes amb senglar   Crema de Xirivia i poma   Sardina fumada amb tomàquet i fumet
Mongetes senglar   Crema xirivia i poma   Sardina amb fumet

Vedella amb verdures   Porc amb ceba i formatge   Bacallà amb taronja i mongetes
Vedella verdures    Llom ceba i formatge  Bacallà amb taronja

Pa de pessic d'Aranja   Crema de Mandarina   Sorbet de Mojito
Pastis d'Aranja      Crema de Mandarina   Sorbet de Mojito
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
2020 RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA DetectaHotel
9.4 Valorado por los clientes
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.