Reserva online
Entrada
24 abril
Sortida
25 abril
Menú degustació Maig 2023

Aperitiu:

- Ou mollet arrebossat amb gamba.

Entrants:

- Patata amb salsa Ucraïnesa..
- Carbasó i cogombre amb vinagreta de iogurt.
- Crema bicolor amb fruits secs..

De segon:

- Botifarra farcida amb verdures, gratinada
i
Arròs d'alvocat i pinyons..
i
Salmó fumat amb Tartar fresc..
 
Postres:

- Pastis de cireres de Caldes
o
Macedonia de fruita del temps
o
Mousse de maduixa amb xia, maduixes i xocolata

 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 32€, IVA inclòs
 
   
Ou mollet arrebossat amb gamba

Patata amb salsa Ukraïnesa

Carbasso i cogombre

Crema bicolor

Botifarra farcida gratinada

Arròs amb alvocat i pinyons

Salmo fumat amb tartar fresc

Pastis de cireres

Macedònia de fruita del temps
Mousse amb xia, maduixa i xocolata
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.