Reserva online
Entrada
19 abril
Sortida
20 abril
Menú degustació Maig 2022

Aperitiu:

- Bola de formatge fresc, amb fruits secs i pernil ibèric.

Entrants:

- Amanida fresca de Primavera.
- Torradetes amb faves i formatge.
- Espàrrecs arrebossats amb avellanes.

De segon:

- Mandonguilles de vedella mediterrànies.
O
- Pastis de verdures.
O
- Bacallà a la cassola de l'àvia.

Postres:

- Pastis de formatge amb melmelada de gerds.
O
- Pastis Tatín de la casa.
O
- Gelat de vainilla i xocolata.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Bola de formatge fresc amb fruits secs

Amanida fresca de Primavera

Torradetes amb faves i formatge

Espàrrecs arrebossat

Mandonguilles Mediterrànies

Pastis de verdures

Bacallà a la cassola de l'Àvia

Pastis de formatge amb melmelada

Patis Tatin de la casa. 

Gelat de vainilla i xocolata
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.