Reserva online
Entrada
25 octubre
Sortida
26 octubre
Menú degustació Maig 2021

Aperitiu:

- Sorbet d'api i Llima amb escopinyes.

Entrants:

- Bunyols de bacallà amb salsa tàrtara.
- Alberginia amb reducció de Miso.
- Delicia de rap fumat amb crema de céleri.

De segon:

- Tàrtar de vedella macerada amb cervesa negra.
O
- Carpaccio de roast beef.
O
- Orada al forn a la llimona.

Postres:

- Tàrtar de maduixa i pèsols.
O
- Mouse de cireres.
O
- Préssec al clau amb gelat de vainilla.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Sorbet d'api i llima amb escopinyes

Bunyols de bacallà

Alberginia amb reducció de miso.

Delicia de rap amb crema de céleri 

Tàrtar de vedella

Carpaccio de roast beef

Orada a la llimona

Tàrtar de maduixes i pèsols

Mousse de cireres. 
Daus de Taronja i cocoPréssec al clau amb gelat vainilla.
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.