Reserva online
Entrada
21 juny
Sortida
22 juny
Menú degustació Juny 2021

Aperitiu:

- Gaspatxo de cireres amb Peta-Zetes.

Entrants:

- Flam d'escalivada amb gelatina d'alfàbrega.
- Espaguetis de cogombre marinat.
- Tall del Carnicer amb trinxat de patata i carbassó.

De segon:

- Amanida de verat amb salsa Ponzu.
O
- Pollastre sense feina amb brou de llamàntol.
O
- Galta de porc al forn amb parmentier de xoriç.

Postres:

- Crema de taronja amb maduixes i cireres.
O
- Torrades de Santa Teresa.
O
- Arros amb llet d'estiu, amb meló i menta.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Gaspatxo de cireres amb Peta-Zetes

Flam d'escalivada

espaguetti de cogombre

Tall del carnicer

Amanida de verat

Pollastre amb brou de llamàntol

Galta de porc

crema de taronja

Torrada de Santa Teresa
Arròs amb llet d'estiu
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.