Reserva online
Entrada
21 abril
Sortida
22 abril
Menú degustació Juny 2020

Aperitiu:

- Gaspatxo de maduixes amb peta-crispis de gerds.

Entrants:

- Endivies amb formatge d'ovella fresc, nous i salsa de gerds.
- Crema de porros amb el seu cruixent.
- Verduretes amb xoriç de Can Subirats.

De segon:

- Cebiche de Llobarro.
O
- Pastis de Xai amb alberginia i patata
O
- Broqueta de conill amb especies i maionesa de cilantre amb arròs.

Postres:

- Borratxo de plàtan i gelat de nata.
O
- Maduixes amb vellut de menta.
O
- Gelat de Mojito.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
 
   
Gaspatxo de maduixes amb peta-crispis de gerds.
Mongetes amb senglar
Endivies amb formatge  fresc, nous i gerds
Crema de Xirivia i poma
Crema de porros amb el seu cruixent
Sardina fumada amb tomàquet i fumet
Verduretes amb xoriç de Can Subirats.
Vedella amb verdures
Cebiche de Llobarro
Porc amb ceba i formatge
Pastis de Xai amb alberginia i patata
Bacallà amb taronja i mongetes
Broqueta de conill amb  maionesa de cilantre i arròs
Pa de pessic d'Aranja
Borratxo de plàtan i gelat de nata
Crema de Mandarina
Maduixes amb vellut de menta
Sorbet de Mojito
Gelat de Mojito

 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.