Reserva online
Entrada
20 abril
Sortida
21 abril
Menú degustació Juliol 2021

Aperitiu:

- Boletes de meló amb encenalls de pernil.

Entrants:

- Farcellet de tomàquet amb formatge fresc d'ovella.
- Carpaccio de carbassó amb olivada negra.
- Raviolis d'alberginia amb salsa de tomàquet.

De segon:

- Cevice de Llobarro.
O
- Entranya de vedella amb cremós de romescu.
O
- Escorpora amb pinya i canyella

Postres:

- Sorbet de ola i vainilla amb coulis de maduixa.
O
- Sopa de síndria.
O
- Gelat de menta amb encenalls de xocolata.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Boletes de meló amb pernil

Farcellet de tomàquet

Carpaccio de carbassó

Raviolis d'alberginia 

Ceviche de llobarro

Vedella amb romescu

Escórpora amb pinya
Sorbet de cola, vainilla i maduixa
Sopa de sindria
Menta i xocolata
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.