Reserva online
Entrada
5 desembre
Sortida
6 desembre
Menú degustació Juliol 2020

Aperitiu:

- Cava escumat amb xips al pebre..

Entrants:

- Tomàquet de pagès confitat amb cremós de mató.
- Torrada amb cargols i cibulet.
- Empanada de Senglar.

De segon:

- Carpaccio de roast- beef.
O
- Bacallà fred amb patata, maionesa i cruixent d'anguila
O
- Calamars farcits amb salsa.

Postres:

- Sorbet de limoncello i farigola.
O
- Pinya cocotada.
O
- Mousse de chocolata negra.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
 
 
   
Cava escumat amb xips al pebre..
Mongetes amb senglar
Tomàquet confitat amb mató
Crema de Xirivia i poma
Torrada amb cargols i cibulet
Sardina fumada amb tomàquet i fumet
Empanada de Senglar
Vedella amb verdures
Carpaccio de Roastbeef
Porc amb ceba i formatge
Bacallà fred amb patates
Bacallà amb taronja i mongetes
Calamars farcits amb salsa
Pa de pessic d'Aranja
Sorbet de Limoncello
Crema de Mandarina
Pinya cocotada
Sorbet de Mojito
Mousse de xocolata negra
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
2020 RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA DetectaHotel
9.4 Valorado por los clientes
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.