Reserva online
Entrada
21 abril
Sortida
22 abril
Aperitiu:

- Vermut amb Oliva Esfèrica.

Entrants:

- Amanida d'Hivern.
- Crema de nyàmeres amb perles d'oli picant.
- Caramels de Reis amb salsa de calçots.

De segon:

- Porc Senglar de Bigues estofat.
O
- Truita de riu al forn amb escames de poma
O
- Entrecot de vedella madurat amb carxofes.

Postres:

- Créme Brûlée de moniato i mandarina.
O
- Braç de gitano de llimona.
O
- Torrada de pa de pagès amb oli, xocolata i taronja.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Vermut amb Oliva

    
Amanida d'Hivern   Crema de nyameres   Carmels de Reis  

    
Senglar estofat           Truita de riu           Entrecot reposat

    
Créme Brûlée          Braç de gitano              Torrada
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.