+34 938 657 978
/
+34 670 714 876
|
CAT
ESP
ENG
FRA
Menú
L’hotel
Habitacions
Restaurant
Empreses
Fotos
Activitats
Notícies
Contacte
Reserva online
Entrada
17
gener
Sortida
18
gener
Consultar
Veure ofertes
Menú degustació Gener-Febrer 2020
Aperitiu:
- Vermut amb Oliva Esfèrica.
Entrants:
- Amanida d'Hivern.
- Crema de nyàmeres amb perles d'oli picant.
- Caramels de Reis amb salsa de calçots.
De segon:
- Porc Senglar de Bigues estofat.
O
- Truita de riu al forn amb escames de poma
O
- Entrecot de vedella madurat amb carxofes.
Postres:
- Créme Brûlée de moniato i mandarina.
O
- Braç de gitano de llimona.
O
- Torrada de pa de pagès amb oli, xocolata i taronja.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs
Vermut amb Oliva
Amanida d'Hivern Crema de nyameres Carmels de Reis
Senglar estofat Truita de riu Entrecot reposat
Créme Brûlée Braç de gitano Torrada
2020
RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA
Hotel Moli De La Torre
DetectaHotel
9.4
Valorado por los clientes
Hotel_Moli_De_La_Torre
❮
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació