Reserva online
Entrada
18 abril
Sortida
19 abril
 
 
Aperitiu:

- Minicons de brandada de bacallà.

Entrants:

-  Sardina fumada amb salsa tàrtara .
- Crema de Porro fumada.
- Guatlla amb raim

De segon:

- Carpaccio de lluç fumat amb carxofes.
O
- Vieires amb pell d'anguila i taronja.
O
- Garró de porc amb milfulls de patata.

Postres:

- Canaló de xocolata i pinya.
O
Mouse de torró.
O
- Clafotís de Kiwi.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
   
Minicons amb Brandada de Bacallà
Amanida de patata i bacallà fumat
Sardina fumada amb salsa tàrtara

Crema de Porro fumada
Mollets
Guatlla amb raïm
Espatlla de Xai
Carpaccio de lluç amb carxofes
Vedella amb verdures
Vieires amb pell d'anguila i taronja

Garró amb mil fulls de patata
Illes Flotants
Caneló de xocolata i pinya
Sorbet de Tatonja
Mouse de Torró
Selecció de FormatgesClafotís de Kiwi
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
2020 RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA DetectaHotel
9.4 Valorado por los clientes
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.