Reserva online
Entrada
3 desembre
Sortida
4 desembre
Menú degustació Febrer 2023

Aperitiu:

- Calçots arrebossats amb la seva salsa..

Entrants:

- Crema de peix i gambetes..
- Falsa mandarina farcida.
- Braç de gitano vegetal de temporada.

De segon:

- Pastis de cabrit amb carxofa.
O
- Niu amb bacallà a la planxa.
O
- Tallarins amb cherrys i formatge.

Postres:

- "Ensaïada" de festucs.
O
- Barqueta de poma, amb panses i mascarpone..
O
Caneló de mel i mató.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 32€, IVA inclòs
 
   
Calçots arrebossats amb la seva salsa.

Crema de peix i marisc

Falsa mandarina farcida

Braç de Gitano vegetal

Pastis de cabrit amb carxofes

Niu amb bacalla a la planxa

Tallarins amb tomaquet i formatge

Ensiamada amb festucs

Barqueta de poma.

Caneló de mel i mató
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.