Reserva online
Entrada
25 abril
Sortida
26 abril
Menú degustació Agost 2021

Aperitiu:

- Mini-cons de tartufata i anxova.

Entrants:

- Amanida Waldorf.
- Carpaccio de tomàquet amb escuma i gelat.
- Endivies amb pa de pessic de gamba i musclos escabetxats.

De segon:

- Salmó fred amb festucs i cítrics.
O
- Ànec amb salsa de Porto i poma al forn.
O
- Vieires amb pernil, espàrrecs i salsa d'ametlles

Postres:

- Carpaccio de péssec.
O
- Sopa de meló i menta.
O
- Sorbet de llimona i Limoncello.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Minicons de tartufata i anxova

Amanida Waldorf

Carpaccio de tomàquet
Endivies a la marinera

Salmó amb festucs i cítrics

Ànec amb salsa de Porto i poma

Vieires amb pernil i espàrrecs

Carpaccio de préssec

Sopa de meló i menta.

Sorbet de llimona i Limoncello.
 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.