- Endivies amb pa de pessic de gamba i musclos escabetxats.
De segon:
- Salmó fred amb festucs i cítrics.
O
- Ànec amb salsa de Porto i poma al forn.
O
- Vieires amb pernil, espàrrecs i salsa d'ametlles
Postres:
- Carpaccio de péssec.
O
- Sopa de meló i menta.
O
- Sorbet de llimona i Limoncello.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs
Minicons de tartufata i anxova
Amanida Waldorf
Carpaccio de tomàquet
Endivies a la marinera
Salmó amb festucs i cítrics
Ànec amb salsa de Porto i poma
Vieires amb pernil i espàrrecs
Carpaccio de préssec
Sopa de meló i menta.
Sorbet de llimona i Limoncello.
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.