Reserva online
Entrada
2 juny
Sortida
3 juny
Menú degustació Agost 2020

Aperitiu:

- Pa de nous amb sobrassada, rave, tàperes i mostassa..

Entrants:

- Textures de Tomàquet de temporada.
- Amanida de patata i bacallà fumat.
- Mini-burguer amb bulls blanc i negre.

De segon:

- Llangardaix ibèric amb 3 purés.
O
- Espatlla de xai amb patata al romaní i salsa de regalèssia
O
- Tàrtar de Salmó amb tomàquet i alfàbrega.

Postres:

- Sanvitx de Oreo.
O
- Gelat de nata amb cireres i kirsh.
O
- Pa de pessic amb hidromel i getal de farigola.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
   
Pa de nous torrat amb sobrassada, rave, tàperes i mostassa
Textures de tomàquet de pagès Amanida de patata i bacallà fumat
Amanida de patata i bacallà
Mollets
Minimollets amb bull de can Bosch
Vedella amb verdures
Llangardaix ibèric amb 3 purés
Espatlla de Xai
Espatlla de Xai de Can Subirats amb salsa regalèssia
Bacallà amb taronja i mongetes
Tàrtar de salmó amb tomàquet i alfàbrega
Gelat d'Oreo amb Peta-zetesGelat d'Oreo amb Peta-zetes Gelat de nata amb Cireres
Gelat de Nata amb Cireres i Kirsh
Sorbet de Mojito
Gelat de Farigola i mel en textures.
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.