Reserva online
Entrada
20 maig
Sortida
21 maig
Menú degustació Abril 2022

Aperitiu:

- Farcellet de formatge, alvocat i salsa de iogurt.

Entrants:

- Favetes amb melca
- Mitges llunes de confit d'ànec amb taronja.
- Saltejat de calamarsets de platja.

De segon:

- Pastis de xai i patata, amb mel.
O
- Bacallà skrei amb esparrecs i tomàquets cherry.
O
- Risotto a la Milanesa.

Postres:

- Caneló de cacauets i cabell d'Àngel amb mel.
O
- Tiramisú de la casa.
O
- Gelat de vainilla i xocolata.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs 
 
   
Farcellet de formatge i alvocat

Favetes amb melca

Mitges llunes de confit d'ànec

Saltejat de calamarsets

Pastis de xai i patata

Bacallà skrei amb espàrrecs i cherris

Risotto a la milanesa

Caneló de cabell d'àngel i cacauet

Tiramisú de la casa. 

Gelat de vainilla i xocolata

 
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.