Reserva online
Entrada
2 agost
Sortida
3 agost
Menú degustació Abril 2021

Aperitiu:

- Esferificació d'olives negres amb escalivada.

Entrants:

- Delicia de Vedella a la salsa d'Oporto.
- Crema de pèsol i patata amb Cansalada.
- Xurros de Xoriço.

De segon:

- Bacallà Skrei amb espàrrecs i salsa de formatge..
O
- Entrama de vedella amb crema de remolatxa i alls tendres.
O
- Salmó amb maduixes i tàperes a la papillote.

Postres:

- Postres de músic.
O
- Sorbet de mandarina amb crumble i rom.
O
- Mousse de maduixa amb peta-zetes.
 
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 
  Mousse de Calçots  
Esferificació d'olives negres amb escalivada
Carxofa al forn amb cremós
Delicia de vedella salsa d'Oporto

Crema de pèsols amb cansalada

Xurros de xoriço

Bacallà skrei amb esparrecs
Ossobuco estofat
Entrama Vedella amb remolatxa

Salmó amb maduixes
Pastis de Formatge
Postres de músic

Sorbet de mandarina 
Daus de Taronja i cocoMousse de maduixes
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental
biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.