Reserva online
Entrada
24 abril
Sortida
25 abril
Amb aquesta escapada, faràs dos viatges en un!

Al nostre hotel rural amb encant, us hi hem preparat aquesta experiència, per trobar el teu benestar juntament amb la persona que vulguis que t'acompanyi.
Inclou:
- 1 nit en habitació doble.
- Esmorzar de proximitat
- Banys de so per 2 pax, en Can Berga (Riells del Fai)

PREU: 189 € (2 pax)

Què són els banys de so???

Es porta a terme mitjançant el so eteri i envoltant dels bols de quars, el so greu i terrenal del didjeridoo i el so ancestral del cant d’harmònics. Els viatges sonors mai son iguals, els instruments que es toquen i la durada de cada so depèn de les necessitats i l’energia que hi hagi en aquell moment.
Es propicia la relaxació profunda tant a nivell físic com a mental. De forma subtil, deixem anar les tensions i iniciem un viatge profund al nostre interior. Sempre amb sons creats en directe, acompanyem aquest viatge aconseguint que sigui una experiència única.

Si vols més informació, contacta amb nosaltres!
info@molidelatorre.cato al tel i Whatsapp: 938657978
petits grans hotels turisme valles escapada rural trip advisor qualitat ambiental biosphere certified travelguau alojamiento recomendado
Safe travels
Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l´ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.