CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Restaurant El Molí - Proposta de Menús

Ens hem especialitzat en presentar menús de temporada que anem variant mensualment. Aquesta proposta és per al mes en curs. més avall veureu les altres propostes que hem fet, i si voleu un pressupost a mida, tindreu la posibilitat d'escollir una combinació dels nostres plats, sempre que puguin estar disponibles per temporada.

Menú degustació Març - Abril 2020

Aperitiu:

- Presentació de Seitons.

Entrants:

- Mongetes d'ull de perdiu amb botifarra de Senglar.
- Crema de Xirivia i Poma.
- Sardina fumada planxada, amb tomàquet i fumet.

De segon:

- Tall del Carnicer (Vedella de Can Subirats) amb patata i bledes.
O
- Agulla de porc amb ceba carametiltzada i formatge d'ovella
O
- Bacallà skrei amb taronja, fonoll i mongetes verdes.

Postres:

- Pa de pessic d'Aranja.
O
- Crema de mandarina en Xocolata negra.
O
- Gelat de Mojito.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
 

Presentació de Seitons

Mongetes amb senglar   Crema de Xirivia i poma   Sardina fumada amb tomàquet i fumet
Mongetes senglar   Crema xirivia i poma   Sardina amb fumet

Vedella amb verdures   Porc amb ceba i formatge   Bacallà amb taronja i mongetes
Vedella verdures    Llom ceba i formatge  Bacallà amb taronja

Pa de pessic d'Aranja   Crema de Mandarina   Sorbet de Mojito
Pastis d'Aranja      Crema de Mandarina   Sorbet de Mojito
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació