CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Política privacitat de dades

En aplicació del nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, (en endavant RGPD), aplicable a tots els països membres de la Unió Europea a partir del 25 de maig de 2018, l’informem sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal.
BARCONS I HENRY, SL informa als usuaris del seu lloc web, que les dades personals recaptades per l'empresa, mitjançant els formularis de la seva pàgina, seran introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de BARCONS I HENRY, SL, amb la finalitat de poder facilitar la nostra comunicació, confirmació de reserves, aclarir qualsevol dubte o consulta referent a la mateixa, agilitzant així i complint els compromisos establerts entre ambdues parts.
També, poden ser utilitzades per promocionar els nostres serveis.

Informem que les seves dades les conservarem durant un període màxim de 5 anys i si no hi ha cap més contacte posterior, desapareixeran dels nostres fitxers.
Així mateix, BARCONS I HENRY, SL informa de la possibilitat d'exercir els vostres drets d'accés, transparència, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió i limitació en el tractament segons es preveu a la norma, mitjançant un escrit a l'adreça: CAMI DE LA TORRE, S/N 08415, BIGUES I RIELLS (BARCELONA) o al nostre correu electrònic: info@molidelatorre.cat

Mentre l'usuari no comuniqui el contrari a BARCONS I HENRY, SL, aquesta entendrà que les seves dades no han estat modificats, que l'usuari es compromet a notificar a BARCONS I HENRY, SL qualsevol variació i que BARCONS I HENRY SL té el consentiment per utilitzar-los a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació