CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Menú degustació temporada

Menú juny, 2019 

Aperitiu:

-Escuma de vermut de Can Sapera amb taronja.

Entrants:

- Gelat de pa amb tomàquet.
- Diversitat de peixos fumats.
- Mini pita de xai amb salsa iogurt.

De segon:
  
- Vieira amb parmentier salsa de taronja
i germinats de rave.
O
-Peix d’estiu (cogombre marinat
amb salsa de iogurt grec i bacallà o similar)
O
-Entrecot de vedella de Can Subirats reposat.

Postres:

-Tastet de gelats.
O
-Crema d’orxata.
O
-Clafoutis de cirera.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa,
cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Escuma de Vermut 

   
      Gelat               Peixos Fumats     Mini-pita de xai  
  
    
Vieires               Peix de llotja                Entrecot

  
Gelats variats            Crema d'orxata        Clafouti de Cirera
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació