CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Menú degustació temporada


MENÚ DEGUSTACIÓ, ABRIL 2019


 Aperitiu:

- Blinis de botifarra negre i ceba fosca


Entrants per degustar:

- 3 flors de primavera
- Vichyssoise amb aroma de brasa i caviar.
- Pasta fresca amb trompetes de la mort.


De segon a triar:

- Filet de porc amb salsa de mango i curry.
O
- Entrama de vedella amb all negre.
O
- Bacallà oliat al forn.


Postres a triar:

- Tartaleta de crema de kumquat (taronja xinesa).
O
- Fulla mousse de poma.
O
- Mango apassionat.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs
Blinis
Blinis



  
3 Flors de Primavera    Vichyssoise amb caviar   Pasta amb trompetes

  
Filet de porc                       Entrama                     Bacallà Skrei

           
    Crema de Kumquat                Fulla de Poma              Mango apassionat
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació