
Menú degustació de Temporada
Menú degustació Desembre 2019
Aperitiu:
Aperitiu:
- Blinis de foie i melmelada de taronja amarga.
Entrants:
- Boletes de formatge de La Cleda arrebossat amb pols de kikos.
- Crema de carbassa trufada.
- Caneló de pularda.
De segon:
- Pollastre sense feina amb prunes i pinyons.
O
- Carpaccio de lluç fumat amb carxofes cruixents i crispis de cassis.
O
- Bacallà amb muselina d'all negre.
Postres:
- Mousse de torró.
O
- Boletes de mató amb cruixent de neula i mel.
O
- 4 cons de xocolata, amb melmelades variades.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs
- Pollastre sense feina amb prunes i pinyons.
O
- Carpaccio de lluç fumat amb carxofes cruixents i crispis de cassis.
O
- Bacallà amb muselina d'all negre.
Postres:
- Mousse de torró.
O
- Boletes de mató amb cruixent de neula i mel.
O
- 4 cons de xocolata, amb melmelades variades.
Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.
Preu: 29€, IVA inclòs

Blinis



Formatge Crema carbassa Caneló



Pollastre Carpaccio de lluç Bacallà



Mousse de Torró Mató amb mel i neules Cons variats
-
Menú degustació Març 2019
-
Menú degustació d'abril 2019
-
Menú degustació, Maig 2019
-
Menú degustació Juny 2019
-
Menú degustació Juliol 2019
-
Menú degustació Agost 2019
-
Menú degustació Setembre 2019
-
Menú degustació Octubre 2019
-
Menú degustació Novembre 2019
-
Menú degustació Desembre 2019