CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Menú degustació Setembre 2019

Menú degustació setembre, 2019

Aperitiu:

- Blinis amb salmó fumat y mantega de tofona.

Entrants:

- Cuixa de guatlla confitada.
- Mini burger de porc amb pa de ceba.
- Raviolis de foie i figues amb salsa de shiïtakes.

De segon:

- Caldereta de cranc blau.
o
- Bacallà al pil pil amb mongeta verda.
o
- Jarret de vedella amb xampinyons.

Postres:

- Figa al forn amb gelat de ratafia.
o
- Mousse de "mojito" de mores.
o
- Versió Catalana del Tiramisú.


Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Blinis amb salmó fumat

    
Confit de guatlla          Mini-burguer         Raviolis foie i figues

    
Caldereta              Bacallà al pil-pil                Jarret     

    
Figa i Ratafia          "Mojito" de mores      Tiramisú Català  
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació