CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Degustació Octubre 2019

Menú octubre, 2019

Aperitiu:
- Olivera

Entrants:
- Saltejat de bolets de temporada
- Cargols de mar amb mantega d’herbes
- Nyoquis amb salsa tartufata

De segon:
- Ànec 3 estils de cocció
O
- Costella de porc al forn amb cremós d’escalivada
O
- Corball amb tàrtar d’albergínia fumada.

Postres:
- Sorbet de llimona, cava i romaní.
O
- Tatain de poma amb gelat de vainilla
O
- Raïm endolcit amb xocolata i moscatell.


Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Olivera

    
Saltejat de bolets        Cargols de mar             Nyoquis       

    
Ànec                Costella de porc           Corball

    
Sorbet                        Tatin                        Raim
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació