CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Menú degustació Novembre 2019

Menú Novembre, 2019

Aperitiu:
Mini muffin d’oliva negre amb tomàquet i sardina fumada.

Entrants:
- Carpaccio de carbassó amb magrana i puntets d'olivada i fruita de la passió.
Cremós de patata amb ou de guatlla i sobrassada.
Raviolis de butifarra negre i ceps amb salsa de porro.

De segon:
Melós de vedella amb parmentier de patata i moniato. 
O
Vieira amb caldo miso i escames de bonitol (katsuobushi). 
O
Guatlla amb raïm i salsa de xocolata negra.

Postres:
Mousse de castanya.
O
Finissim de caqui amb pipes i salsa de gerds.
O
Doblet de carbassa.


Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Mini Muffins

    
Carpaccio             Ou de Guatlla                Raviolis

    
Melós                      Vieires                     Guatlla

    
Crema de Catanya          Caqui                Doblet de Carbassa
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació